Solbærsorbet

En dejlig solbærsorbet som er nem at lave.

Til 4 personer

Rens og skyl solbærrene, varm dem med det vand der hænger ved, til det næsten når kogepunktet. Pureres gennem en sigte.
Sukker og vand blandes i en gryde og koger til sukkeret er smeltet. Sukkerlagen tilsættes den udblødte husblas og solbærmosen smages til med citronsaft. Blandingen afkøles og sættes i fryseren.

Rør af og til i sorbet'en. Når massen er som grødis, piskes æggehviderne og massen røres i æggehviderne. Sorbet'en hældes i en form eller skål og fryses færdig - det tager 4-5 timer.

Indsendt af
d.
12.10.05.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.