Stegt kylling

Ingredienser

  • 2 fed hk. hvidløg
  • 8 skiver tynd parmaskinke, revet i stykker
  • Revet og hakket citronskal fra 1 citron
  • Salg og peber

Skyl og rens kyllingen. Bland hvidløg, timian, parmaskinke, citrolskal, smør, salt og peber til en masse. Fordel fyldet mellem skindet og brystkødet. Smør hele kyllingen indvendig og udvendig med resten af det som ikke kan være inden mellem skind og kød. ½ citron puttes i kyllingen.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Koges i 10 min.
Skræl og skær selleri i tern.
Kyllingen skal i en 200 grader varm ovn i 20. min
Kogte kartofler og selleri blandes og lægges i samme bradepande som kyllingen (kyllingen løftes så kartoflerne kan komme ind under), som derefter skal i ovnen igen i 40 min.

Indsendt af
d.
12.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.