Fyldte pasta i tomat/spinatsovs

En ekstra god hverdags-pastaret med tortellini i ovnen i en sovs, som med dens runde smag af spinat og tomat, let krydret med oregano eller basilikum, passer perfekt til den fyldte pasta. En overflade af smeltet ost sætter prikken over i'et.

  • Nem og lækker ret med tortellini og sovs med spinat og tomat.

Til 4 personer

Tænd ovnen på 200 grader.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Tø spinaten op i mikrobølgeovnen og pres vandet fra.
Snit løget fint og svits det i olien.
Tilsæt flåede tomater, bouillonterning og krydderier.
Tilsæt spinaten og evt. jævning, fløde eller creme fraiche.
Lad sovsen koge et par min.

Læg pastaen i et ildfast fad.
Hæld sovsen henover og drys med revet mozzarella.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15. min. eller til osten er gylden.
Kan serveres med flutes og evt. andre kogte grøntsager.

Variation:
Tilsæt evt. et par pressede hvidløg i sovsen.

Indsendt af
d.
18.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.