Flettet Mørbrad

En dejlig opskrift på flettet mørbrad. Det er meget nemt at lave. Med pandestegte kartofler og ærter til har du en super hovedret.

Til 4 personer

tilbehør

Fjern evt. sener og skær 2 snit i hver mørbrad ca. 1 cm fra den ene kant og hele vejen igennem. Pres hvidløgene i en lille skål og tilsæt de øvrige krydderier og bland dem godt.
Gnid denne blanding på overalt og flet kødet og bind enderne med snor. Brun mørbraden kort i en gryde og tilsæt appelsinjuice så den næsten dækker og lad det småsimre i ca. 20 min. smag evt. til med salt og peber.

Serveres med pandestegte kartofler og ærter og juicen giver en vidunderlig sauce som ikke skal jævnes.

Indsendt af
d.
18.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.