Langtidshævet pizza

Tomat sovs

Dej

Tomat sovs:
Først skæres løgene ud i meget tynde ringe, herefter finhakkes hvidløgene. Dernæst steges hvidløg, løg, salt og peber i olien ved lav varme i cirka 10 minutter. Herefter tilsættes tomater. Nu skal sovsen stå og simre under låg i 40 min. Det er en god ide at røre i sovsen en gang imellem.

Efter 30 min. tilsæt basilikumen. Sovsen skal være afkølet inden den kommes på pizzaen.

Dej:
Først æltes dejen meget længe til der netop tilsættes så meget ekstra mel så dejen er let klæbrig.
Dejen skal hæve i køleskabet til næste dag.

Dejen rulles tyndt ud på bordet. Først kommes tomatsovsen på, dernæst den fyld man ønsker at have på.
Revet ost kan lægges over fyld eller over tomatsovs efter ønske.
Til sidst skal pizzaen i ovnen, efter fyld, sovs og ost er på.
Pizzaen bages ved 250 grader i ca. 12 min.

Man skal lave dejen og sovsen dagen før servering.

Indsendt af
d.
18.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.