Hulthins fyldte peberfrugter

Opskrift på fyldte peberfrugter med kyllinge eller kalkunfileter og kogt pasta.

Til 2 personer

Retten er let og tager sig godt ud på tallerken. Og med brug af flotte røde pederfrugter er den oplagt til en hurtig middag til kæresten eller daten. God fornøjelse!

Tænd for ovnen på ca. 150 grader.

En god idé er at klargøre grønsagerne først. Skær Peberfrugtere over ved stilken, så de kan stå med spidsen opad og rens dem for indmad. Snit forårsløgene i små stykker. udsten den halve chili.

Rengør Kyllingen og skær den i små stykker. Svits et fed hvidløg i en sautépande. Tilføj Kyllingestykkerne og steg dem til de er gennemstegte. Tilsæt forårsløg, et halvt glas feta i tern, den udstenede chili samt salt og peber, hvorefter der skrues ned på lavt blus. Det skal blive en cremet masse, så tilsæt evt. mere feta. Sæt nu peberfrugterne på et stykke bageppir i ovnen

Lad massen simre til den bliver cremet og smag til med krydderier. Kog pastaen som anvist. Tag de møre, men ikke bløde peberfrugter ud af ovnen. Kom kyllingeblandingen ind i peberfrugterne og stil dem med spidsen opad (Brug en ske/spatel til at sørge for kødet ikke falder ud når du vender) midt på tallerkenen. Kom den kogte pasta i en ring udenom og læg eventuelt det overskydende kyllingeblanding ovenpå pastaen.

Velbekomme og held og lykke!

Indsendt af
d.
25.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.