Bønnesalat med sprød bacon (Fedtfattig)

Ingredienser

  • 100 g. hvide bønner, tørrede
  • 150 g. filetbacon eller røget mørbrad i strimler
  • 2 kviste timian, frisk
  • 2 spsk. basisdressing

Basisdressing

Fedtfattig

Læg bønnerne i blød natten over. Kasser vandet og kog dem 40 minutter i letsaltet vand. Lad de grønne bønner koge med de sidste par minutter og skyld i koldt vand.

Basisdressing:

Ryst knust hvidløg, sennep, vineddike og vand godt sammen. Tilsæt olie og ryst igen. Smag dressingen til med salt og peber. Ryst altid dressingen godt inden brug.

Steg baconstrimlerne sprøde på en pande. Bland bønner, bacon, timian, fintsnittede forårsløg og dressing. Salaten bliver kun bedre af at trække inden servering.

Serveres med lækkert brød.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.