Grillet sommermørbrad

Skal du grille mørbrad, så følg denne opskrift for et super resultat.

Til 5 personer

1. Skær mørbraden i ringe (medaljoner) - sådan at du skærer på tværs af fibrerne.

2. Vend medaljonerne i olivenolien på begge sider

3. Hak den halve saltede citron fint, med skal. Fordel på medaljonerne på begge sider.

4. Fordel også sennepen på begge sider.

5. Drys til med origano, salt og peber efter smag og behag.

6. Tilsæt til sidst lidt mere olivenolie, så medaljonerne er dækket til kanten. Vend dem et par gange, og lad trække i marinaden så længe som muligt (ex. natten over).

7. Grill dem en lækker sommerdag, til de er let gyldne å begge sider.

Mørbraden får en exceptionel smag, og kombinationen af saltede citroner og grillen giver dem et rigtigt friskt pift.

Velbekomme :)

Indsendt af
d.
29.10.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.