Spanske svinekoteletter

Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.

  • Fedtfattig spansk opskrift på svinekoteletter.

Til 4 personer

tilbehør

Fedtfattig

Olie kommes i en panden, varmes godt op og der tilsættes karry. Dette skummer op, når skummet er væk brun da koteletterne på hver side i ca 1 minut. Læg herefter koteletterne over i et ild fast fad, og drys den på begge sider med salt og peber.

Løg, hvidløg og peberfrugterne renses og snittes, squashen vaskes og skæres i skiver eller måner. Det hele brunes på panden inden det hældes oven på kødet. Drys paprikaen over grøntsagerne og hæld vand ved så det lige dækker.

Steges ved 175 grader i varmluftsovn i ca 35-40 min.
Serveres med ris og flutes. Velbekomme

Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.