Karrykål

Brun oksekød, løg, gulerødder og hvidkål steges i karry og serveres med en skive rugbrød eller kogte kartofler.

Til 4 personer

Fedtfattig

Olien varmes og karryen kommes i. Brun oksekøden og hæld det i en stor gryde. Brun de fint hakkede løg og hæld i gryden.
Gulerødderne rives meget groft eller skæres i skiver og kommes sammen med den fint snittede hvidkål i gryden.
Krydres med salt og peber og der hældes vand på til det dækkes kålen. Rør det hele sammen og kog i ca. en halv time indtil kålen er mør. Serves med en skive rugbrød eller kogte kartofler.

Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.