Hakkebøf med gorgonzola

Hakkebøffer med gorgonzola ost. Tilbehør med kartofler og tyttebærsyltetøj.

Til 4 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Del kød og ost i 4 portioner. Flad kødet let ud og læg osten på. Fold og pak kødet om osten og form til firkantede bøffer. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Tag kødet op, hold det varmt og kog panden af med lidt grøntbouillon.

Skær tætte, dybe snit i kartoflerne, de skal dog hænge sammen i bunden. Smør med olie og bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader, ca. 20 minutter.

Snit porrerne i lange stykker på skrå, damp dem møre og server til bøfferne med sky, kartofler og tyttebærsyltetøj.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.