Skinkestang

En skinkestang som kan bruges til frokost, aftensmad eller som natmad.

Til 4 personer

Champignon skæres i skiver og svitses i ca. 5 min på tør pande. Skinken skæres i terninger og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg.

Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25x30 cm, og dejen lægges over på en plade.

Fyldet fordeles på midten, og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne foldes først ind, og strimlerne lægges over hinanden (Skiftevis højre og venstre).

Bagetid 30-35 min. ved 200 grader.
Serveres som frokostret, let aftensmad eller natmad.

Tilbehør - evt. revet gulerodssalat

Indsendt af
d.
04.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.