Mandelbund med chokolade og serbet

Ingredienser

Desuden

Tilbehør

  • Hindbærsorbet eller jordbæris og lidt citronmelisse til pynt

Hak mandlerne meget fint i en blender eller foodprocessor sammen med halvdelen af sukkeret
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende. Bland mandler, mel, bagepulver og slat, og rør det i æggeblommerne. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i med en dejskraber. Fordel dejen i en smurt bradepande 20 x 30 cm. Bradepanden kan også fores med bagepapir. Bag bunden 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.

Afkøl bunden, og skær den i passende portionsstørrelser
Smelt chokoladen sammen med fløden i en lille gryde
Smør det på tærtepundene, og lad det stivne en times tid

Server mandelbunden med sorbet til, og pynt med citronmelisse

Indsendt af
d.
04.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.