Ristet Laks

Ingredienser

Yoghurtsovs

  • 2 spsk let-eller skummetmælksyoghurt
  • 1 1/2 tsk fransk sennep
  • dild (Finthakket)
  • 20g. lakse eller løjrogn / kaviar
  • citron
Fedtfattig

Pensl laksen med olie og drys med salt og peber.
Grill eller steg den hurtig på begge sider. Den bliver let tør hvis den steger for længe. Grilltid ca.4-6 min.
Rør yoghurt, sennep og dild sammen, med halvdelen af rognen. Server den varme fisk med nykogte asparges og sovsen.
Drys resten af rognen over og læg et stykke citron ved til at presse over.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.