Mamma's lasagne

Tradtionel italiensk opskrift på lasagne.

Ingredienser

Kødsauce

Bechamelsauce

Kødsauce:
Svits kødet og løgene i olien. Tilsæt krydderier, vin, flåede tomater, tomatpuré samt bouillon og lad det småsnurre i ca. 15 minutter.

Bechamelsauce:
Bag melet af i smørret i en gryde, og pisk mælken i lidt efter lidt. Tilsæt krydderierne og parmesanosten og lad saucen koge godt igennem.

Lasagne:
Kog lasagne-pladerne (3-4 ad gangen) i rigeligt saltet vand, tilsat lidt olie, i 5-6 minutter. Lasagnepladerne tages op af det kogende vand og lægges til afdrypning på et tørt klæde.
Smør to ovnfaste fade med olie. Læg lasagnepladerne, kødsaucen og bechamelsaucen lagvis i fadene. Strø med parmesanost mellem hvert lag. Slut lagene med kødsauce og parmesanost.
Stil fadene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Indsendt af
d.
16.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.