Up side down arabisk gryde

En god gryderet med kartofler, kyllingebryster og forskellige grøntsager. Hældes over med ris.

Til 5 personer

Hak kartoflerne i skiver og steg dem i olie og læg dem i bunden af en gryde så de dækker bunden.
Steg auberginerne på samme måde og læg dem over kartoflerne skær løg og tomaterne i skiver og læg over auberginerne.

Hak kyllingebrysterne i tern og steg dem lidt og læg dem over grøntsagerne. Derefter putter du den halve kilo ris i en skål og kommer salt peber og 1 tsk kanel over ris og lidt vand så krydderierne sider fast på risen og blander dem godt og lægger over kyllingen og grøntsagerne.
Ca 1,5 l vand plus 2-3 tern bouillon lægges over retten og skal have ca 1 time på kogepladen på nr 2-3 efter de har kogt. Serveres med salat eller yoghurt.

Indsendt af
d.
26.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.