Nem og svampet chokoladekage

Nem opskrift på chokoladekage med en dejlig svampet konsistens og masser af mørk chokolade, som giver en intens chokoladesmag.

  • Her er den svampede chokoladekage pyntet med hvid glasur.

Til 1 springform

Evt. glasur

Smelt chokolade og smør sammen i en gryde ved svag varme.

Rør mel, bagepulver, kakaopulver, sukker og æg sammen i en skål. Rør den smeltede chokolade i.

Hæld dejen i en springform eller en anden passende form.

Bag chokoladekagen ved 180 grader i ca. 50 minutter.

Kan evt. pyntes med en glasur lavet af flormelis og vand, men lad kagen køle af inden glasuren kommes på.

Indsendt af
d.
05.12.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.