Italiensk kylling i rødvin

Ingredienser

Ekstra tilbehør til variation

Pasta

Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem godt på alle sider. Tilsæt vin, chilipeber, salt og peber og lad det koge ved lav varme under jævnlig omrøring til vinen er halvt fordampet. Kom tomaterne i, kog videre under låg i 30-35 minutter til kyllingestykkerne er møre. En lækker ret sammen med tagliatelle i olivenolie og masser af friskhakket persille.

Variation:
En lækker og populær variation af denne opskrift er:
Tilsæt 4 tsk finthakkede kapers (opblødt i vand for at fjerne noget af vineddiken) og en finthakket ansjos 10 minutter før retten er færdig; og 15 minutter før: 2 store røde eller grønne peberfrugter i fine strimler; og sammen med kyllingestykkerne: en god håndfuld små, grønne oliven (først skyllet i koldt vand).

Indsendt af
d.
16.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.