Sukkerfri Brunkager

Her får du opskriften på 100 % sukkerfri brunkager, der er sprøde og smager dejligt krydret - ligesom de klassiske af slagsen. Brunkagerne kan f.eks. laves til jul, men de smager altså godt hele året rundt.

Til 1 portion

Skold mandlerne, smut dem, og hak dem fint.

Bland de hakkede mandler med hvedemel, sødemiddel, sukat, potaske og brunkagekrydderi.

Smuldr smørret i blandingen, og brug æggehviden til at samle dejen.

Rul den til en stang på ca. 25 cm (5 cm i tykkelsen), og læg den på et spækbræt. Dæk den til med husholdningsfilm, og stil den på køl i minimum to timer.

Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag de sukkerfri brunkager ved 200 grader på øverste ovnrille i ca. 6 minutter. Bagetiden afhænger af ovnen og tykkelsen på brunkagerne.

Indsendt af
d.
19.12.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.