Minipizza med grøntsagssauce

Til 6 personer

Pizzadej

Grøntsagssauce

Fyld

Tilbehør

Fedtfattig

Pizzadej:
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, durummel og det meste af hvedemelet og ælt dejen. Tilsæt løbende mere mel, til dejen er blød og smidig. Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min.

Grøntsagssauce:
Riv løg, gulerødder og squash groft på et rivejern. Varm olien op i en gryde og svits de revne grønsager heri. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og hvidløg og lad saucen koge i ca. 10 min. Smag til med salt og lad saucen køle lidt af.

Del dejen i ca. 10 stykker og form små minipizzaer heraf. Læg pizzaerne på bageplader beklædt med bagepapir. Smør grøntsagssaucen over pizzaerne og fordel osten herpå. Halvér cherrytomaterne og skær peberfrugterne ud i strimler og læg disse øverst på pizzaerne sammen med oliven. Lav evt. sjove ansigter af fyldet, hvis pizzaerne er til børn. Bag pizzaerne ved 250° i ca. 15 min.

Tip:
Dejen kan holde sig tildækket i køleskabet til næste dag – lige klar til brug.

Hvis du vil tabe dig, kan du spise:

1½ pizza med alt det salat du har lyst til.

Indsendt af
d.
30.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.