Kåldolmer i tomatsauce

har du mod på at lave kålruller så prøv denne skønne opskrift på kåldolmer i tomatsauce.

Til 4 personer

Tomatsauce

Befri kålhovedet for stokken og de yderste blade. Kom kålhovedet i kogende letsaltet vand og lad det koge i 10 minutter. Tag det op og lad det dryppe af.

Rør det hakkede kød sammen med piskefløde og æggeblomme og krydr med salt og peber.

Del kålhovedet blad for blad. Læg en skefuld fars på hvert blad. Pak bladet sammen om farsen, begynd med at lægge siderne ind over farsen og rul så fra den ene ende.Læg rullerne side om side i et smurt ovnfast fad. Fordel sirup og smør over. Sæt fadet i ovnen i ca 30 minutter.

Lav imens tomatsaucen parat. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Bland tomatjuicen med løg og hvidløg og krydr yderligere med timian, laurbærblade, salt og peber.

Hæld tomatsaucen over kåldolmerne og sæt fadet i ovnen yderligere 10 minutter.

Indsendt af
d.
03.10.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.