Chilli Con Carne ala Marlene

Til 4 personer

Kødsovs

Ris

Dressing

Ris:
Kog risene og sæt dem til afkøling.
Skær peberfrugterne i tern og bland dem i de kolde ris.

Kødsovs:
Skær løget i fine tern og brun det i en tykbundet gryde, tilsæt derefter kødet, rør til det er blevet brunt. Tilsæt derefter hakkede tomater, finthakkede chilier, chili beans og salt og peber. Lad det simre i 30 min. gerne mere.

Dressing:
Bland fint hakket hvidløg i creme fraicen, tilsæt salt, peber og sukker.

Servering:
Tag først kødsovs.
Derefter ris med peberfrugt.
Og til sidst dressing.

Indsendt af
d.
04.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.