Dessert fra portugal

Ingredienser

Først hældes mælken i en gryde, hvori der også tilsættes smør, sukker, citronskal og kanelstang. Det bringes i kog, derefter tages gryden af varmen og den lades trække i ca. 30 min.
Nu skal risene koge ved svag varme i ca. 15-20 min. Husk at en gang imellem at rører risene under kogningen.
Derefter kommes risene i mælkeblandingen og igen sættes de til kogning ved svag varme. Det skal koge stadig under omrøring i ca. 20-30 minutter, til det bliver til en tyk grødmasse. Herefter tages grøden af varmen og citronskallen og kanelstangen op.
Herefter piskes æggeblommerne i en skål indtil det skummer. Dernæst piskes 1¼ deciliter af den varme mælk sammen med æggeblommerne, hvorefter det hældes tilbage i gryden med grøden. Til sidst skal detstå og trække ved svag varme i ca. 5 min. Mens men igen stadig rører i gryden.

Ved servering drysses der kanel og hakkede mandler udover. Puddingenkan både serveres afkølet eller varm.

Indsendt af
d.
08.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.