Pølsehorn

Klassiske pølsehorn lige ud af landevejen, lavet med en blød, luftig dej, som er simpel at ælte sammen og ikke kræver nogle aparte ingredienser - måske har du dem liggende i forvejen. Lav gerne store portioner ad gangen og frys nogle ned.

  • Kan f.eks. spises med pommesfrites, ketchup og sennep.

Til 24 stk

Bland vand, gær og olie sammen. Tilsæt sukker, salt og mel.

Ælt dejen sammen og lad den hæve i ca. ½ time.

Ælt dejen igen og del den i 3 lige store portioner.
Rul hver portion ud, og del den i 8 stykker.

Læg ½ pølse på hvert stykke og rul sammen.

Lad pølsehornene hæve ½ time.

Pensl med æg og bag dem ca. 20-25 min. ved 200 grader.

Indsendt af
d.
10.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.