Svinemørbrad med senneps/hvidløgssovs

Svinemørbrad med senneps/hvidløgssovs er en helt suveræn variant af svinemørbrad.

Til 2 personer

Sæt først kartoflerne over, så de er klar til at mose når mødbraden er færdig!

Helsteg mørbraden på panden (eller brun den og sæt den i ovnen i ca. ½ time).

Steg champignonerne på en pande i ca. 10 minutter.

Hakket hvidløg tilsættes i det brugte fedtstof på panden sammen med sennepen. Fløden tilsættes og derefter persillen. Lad det simre et par minutter. Så er sovsen klar.

Server den hele mørbrad sammen med kartoffelmos, stegte champigniner og en lækker fløde/sennepssovs.

Indsendt af
d.
11.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.