Stegte fasaner

Steg flået fasan i en wok med løg, champignoner og tomater. Skal stå og simre i 10 minuter før det er klar til at spise.

Ingredienser

Den flåede fasan parteres således: kødet skæres fra skroget og strimles op i stykker.
Løg og tomater skæres i både og champignoner i skiver.
Risene sættes over i en gryde med vand. Lidt olivenolie hældes i og de koges og trækker som normalt.

En wok sættes over med lidt olivenolie. Når den er godt varm kommes kødstykkerne i og svitses og vendes hyppigt, til de begynder at brune. Så kommes løgbådene i og svitses. Når de ser gode ud, er det champignonernes tur og til sidst tomaternes. Hver grøntsag skal nyde godt af pandens varme, inden næste ingrediens puttes i. Regulér varmen, men sæt den ikke for langt ned. 1 dl vand hældes ved.
Peberet knuses i en morter og drysses over. En god klat syrnet fløde kommes i, og der røres godt rundt. Læg låg på og lad retten stå i 10 min. Smag til med salt.

Indsendt af
d.
13.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.