Diabetes småkager

Ingredienser

Alle de tørre ingredienser blandes sammen, og margarinen smuldres derefter ned til disse ingredienser. Vandet tilsættes og dejen æltes, så den er godt jævn.

Dejen rulles til en rund pølse (diameter på omtrent 3 centimeter). Herefter skæres den i omkring 50 skiver af lige stor størrelse.
Skiverne lægges på pladen og pensles med æg. Til sidst strøes hakkede nødder på, og kagerne bages i ovnen ved 225 grader i ca. 8 min.

Tip til småkager:
Når du har rullet dejen til en rund pølse, kan det være nemmere at skære pølsen i skiver, hvis du lige sætter dejen i køleskabet et par timer først. Når dejen er kold, er den mere fast og nemmere at arbejde med.

Tip 2:
Et godt trick til at skære pølsen i lige store skiver, er først at lave et lille mærke på midten. Dernæst laves et mærke på midten af de to halvdele, og således fortsætter du til pølsen er inddelt i passende stykker. Herefter er det nemt at skære småkagerne ud i lige store skiver.

Indsendt af
d.
14.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.