Enchilada

Enchiladas stammer fra Mexico og spisen, hvor majstortillas rulles om fyld, kendes tilbage fra mayaerne. Disse laves med mør kylling, pikant krydret med hvidløg, chili og koriander. Den smeltede ost giver fyldet en lækker tekstur.

  • Enchilada med ris og stærk mexicansk tomatsauce.

Til 6 stk

Steg kyllingebrystet. Tag det af varmen og lad det køle af. Skær det ud i terninger.

Skær rødløg og hvidløg i små stykker. Snit chilien i strimler.

Miks kylling, rødløg, hvidløg og chili sammen med koriander og ost.

Dyb majstortillaerne i olie og fold derpå fyldet ind i dem.

Bag ved 200 grader i 10 min.

Server evt. enchiladaerne med ris.

Indsendt af
d.
06.10.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.