Pebernødder, diabetes

Dejlige pebernødder med ingredienser som diabetikere kan tåle. Ingen behøver blive snydt for den rigtige julestemning.

Ingredienser

Hjortetaksalt, krydderierne og hvedemel blandes sammen. Margarinen smuldres ud i melblandingen til det ligner revet ost. Derefter blandes Atwel (eller perfect fit afhængigt af hvad du har valgt at bruge) blandes i.

Sukker og æg piskes sammen til en dejlig æggesnaps. Denne hældes i melblandingen og det æltes sammen til det har samlet sig i en god jævn dej. Derefter skal dejen stå koldt i omtrent et kvarter.

Når dejen er blevet kølig formes den til runde pølser på ca. 1 centimeter i diameter. Pølserne skæres i små stykker, som trilles til kugler, lægges på en bageplade og trykkes lidt flade.

Disse diabetes pebernødder bages i ovnen ved 200 grader i omtrent 10 minutter.

Indsendt af
d.
22.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.