Salat af krebsehaler

Først laves en dressing som skal trække lidt i køleskabet. Dernæst laves den vidunderlige salat med avocado og krebsehaler.

Til 4 personer

Først røres, cremefraichen, citronsaft, løg, og halvdelen af kaviaren, sammen, derefter smages det til med salt og peber. Det er en god ide at lade dressingen stå og trække i køleskabet i lidt tid, dette gør dressingen mere lækker og fuld af smag. Herefter skæres salaten i strimler, hvorefter de lægges ud på tallerkerne.
Nu skæres avocadoerne midt over, stenene tages ud og skrællen skæres af. Dernæst sittes de overskårrende avocadoer i skiver. De lægges også på tallerknerne, hvor de spredes ud i en vifteform. Herefter kommes der en god klat dressing ved siden af og krebsehalerne kommes ovenpå. Til sidst pyntes det til med kaviar.

Kan serveres med nogle få skiver citron og nybagte flutés.

Indsendt af
d.
22.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.