Honningkager

Ingredienser

Glassur

Til pynt

1. Honningen hældes i en gryde og smeltes ved smag varme. Derefter tages gryden af blusset og honningen hældes over i en skål.
2. Sukker hældes i skålen og piskes sammen med honningen.
3. Æg og fløde piskes sammen i en anden skål. Derefter røres det i honning-massen.
4. Kryderierne blandes i hvedemelet, hvorefter dette røres i dejen.
5. Dernæst smøres en bradepande og dejen i. Bages ved 170 grader i 45 minutter.
6. Efter bagning skal kagen køles af, inden den skæres ud i passende stykker.
7. Til sidst kommes der glassur på kagerne og der pyntes med hakkede mandler eller nødder.

Indsendt af
d.
25.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.