Kagehus

Ingredienser

Glasur

Margarine, farin og sirup smeltes i en gryde ved svag varme og derefter tilsættes krydderier og natron.
Gryden tages af blusset og massen afkøles, så den bliver lunken. Mel og æg røres i og dejen æltes godt igennem.
Sæt nu dejen til at hvile i køleskabet til næste dag (dejen skal være dækket til). 2 - 3 timer før brug tages dejen ud af køleskabet og æltes igennem igen.
Rul nu dejen ud og udstik med diverse kageforme. Dejen skal være omtrent ½ centimeter tyk for at kagerne bliver solide nok til at man kan bygge et kagehus af dem.

Kagerne bages i ovnen i cirka 8 minutter ved 200 grader.
Efter bagning skal kagerne køle af, og derefter kan de pyntes med glasuren.

Kagehuset samles ved hjælp af glasur. De trekantede gavle sættes sammen med taget og kan derefter placeres ovenpå kagehusets fire vægge. Inden taget sættes på kan huset evt. fyldes med slik eller konfekt. Så er der en dejlig overraskelse til børnene når huset er spist.

Indsendt af
d.
26.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.