Farseret and

Ingredienser

Til at starte med skæres skorperne af franskbrødsskiverne, herefter skæres skiverne i små tern, der blødgøres i fløden. Halskammen og indmaden kommes en gang igennem en kødmaskine, hvori det blødgjorte franskbrød også blandes i.

Dernæst hakkes champignoner og forårsløg ud og svitses på en pande, herefter afkøles det og røres sammen med det øvrige. Nu tilsættes persille og krydderier, samt sammenpisket æg. Dernæst fyldes farsen i den klargjorte and, som derefter lukkes med tandstikke. Dernæst gnides det med smørret, hvorefter det lægges med brystet nedad på ovnristen med en bradepande under.

I bradepanden hældes der 2 deciliter kogende bouillon. Stegen steges ved 200 graders varme. Husk at den skal vendes efter tre kvarter, hvor den så skal lægges med brystet opad. Den skal ca. stege i 1½ time.

Til sidst skummes skyen, som blandes med lidt ekstra bouillon, hvorefter det bringes til kogepunktet (vigtigt! det skal ikke jævnes). Inden stegen er klar til servering tages farsen ud og nu skæres stegen ud i passende stykker.

Indsendt af
d.
27.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.