Chokolademousse med appelsin

Chokolademousse er en perfekt dessert når man ønsker at servere noget som er både lækkert og samtidigt let at lave. Yderst velsmagende og et sikkert hit for alle aldersgrupper.

  • Pyntet med appelsin

Til 4 personer

Knæk chokoladen i småstykker. Chokoladen smeltes over et vandbad. Det er vigtigt, at vandet ikke koger. Sukker, æggeblommer og appelsinskal røres godt sammen. Æggehviderne og fløden piskes, i to skåle. Hæld chokoladen over æggemassen, hvorefter flødeskum og de piskede æggehvider hældes i.

Den færdige mousse kommes i passende glas, hvor den afkøles i minimum en halv time.

Den sidste finish er at drysse reven appelsinskal og chokolade over moussen.

Indsendt af
d.
28.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.