Oksefilet

Ingredienser

Marinade

Smør med citron

Bland alle tingene til marinaden sammen. Kom kødet i et fad og kom marinaden ud over og gnub det lidt ind i kødet. Kom sølvpapir over kødet og kom det i køleskabet i ca. 5 timer. Kødet skal vendes efter et par timer. Kom derefter kødet op i et ovnfast fad og drys salt og peber på. Kom kødet i ovnen ved 200 til 225 grader. Skal kødet være rosa skal det have ca. 8 minutter på hver side. Hvis kødet skal være helt stegt skal det have lidt mere.

Gør smøret blødt og tilsæt citronsaften, persillen og karsen. Smag smøret til med lidt salt og peber. Lav en rulle af smøret og lag den i køleskabet til den er blevet hård. Skær kødet ud i passende skiver og pynt med persille. Server kødet med smøret.

Indsendt af
d.
30.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.