Chokoladekringle

Ingredienser

Fyld

  • 100 g smør
  • 1 dl sukker og 2 spsk kanel røres sammen!
  • 100 g chokolade hakkes groft

100g smør smuldres med lidt mel, kardemomme, salt og sukker. Gæren udrøres i mælken og tilsættes dejen med 2½ æg og lidt mel.
Dejen er endnu ikke fast, men hviler 8-10 min, og røres derefter sammen med 50g smør og resten af melet.
Hæver 30-40 minutter
Dejen æltes igennem og deles i tre dele, der hver bliver rullet ud til ca. 20x40 cm. Fyldet smøres på, chokoladen drysses over og kagerne lukkes.
Efterhæver i 45 min og pensles med ½ æg.
Bages ved 225gr i ca. 15 min.

Smager bedst lune.

Indsendt af
d.
02.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.