Pastasalat med kylling

En fantastisk pastasalat, og en masse gode bud på hvad du kan servere sammen med den. Læs og bliv inspireret.

Til 4 personer

Tag baconen ud af pakken uden at skille dem, klip lodret op af den korte side i små stykker. Steg dem på en pande uden fedtstof, skil baconen fra hinanden imens du steger. Når baconen er gennemristet tages de af panden og lægges i en si så fedtstoffet kan dryppe af(baconen skal være helt kold). Kog pastaen i vand, lidt olie og evt. lidt salt. Når pastaen er færdig, så skyl pastaen i koldt vand til den er helt koldt.
Skyl salat, tomater og peberfugter. Skær salat, tomater og peberfrugter ud i den størrelse som du selv ønsker.
Skær kyllingebrystfileterne ud i f.eks. firkanter (hverken for store eller for små).
Tag og nips basilikumbladene fra stilken, skyl dem, få så meget vand væk fra bladene som muligt og hak dem så ud (ikke for groft og heller ikke for fint).
Så tager du og blander det hele sammen. Velbekomme, nu har du et dejligt måltid mad, som du kan spise hele året.

Tilbehør:
F.eks. naanbrød med hvidløg og koriander (kan købes i netto, føtex, iso mm). Tilberedning står på pakken.

Eller frisk flutes fra bageren som kan smøres med olivenolie, og så kommer du salt og hvidløgspulver på og putter i ovnen på 200 grader med luftovn i ca 7-10 min (den skal være gyldenbrun).

Prøv også at lave en hvidløgsdressing, lavet af: Syrnet fløde 9% (fra netto). Du skal bruge hele bøtten. Så tager du 2-3 fed hvidløg og knuser i hvidløgspresser ned i bøtten. Så kommer du ca. en halv til en hel teske salt uden top (eller efter smag) og ca. en halv teske sort peber(eller efter smag) og rører det hele sammen, og stiller det i køleskabet i ca. 1 time (smag på det før du serverer). Dressingen må ikke være for stærk, da den ikke skal overdøve salatens smag. Denne dressing kan nydes til salaten og til brødet.

En god dressing som også kan nydes til salaten er miracle whips salat dressing med dijonsennep og hvid balsamico. Man kan også nyde salaten natural, den har en pragtfuld smag p.g.a. den friske basilikum.

Indsendt af
d.
06.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.