Daim Ca. 20 stk.

Ingredienser

Smut og hak mandlerne meget fint, evt. i en blender eller foodprocessor. Bland smør, sukker og sirup i en tykbundet gryde og kog det i 10-15 minutter, til blandingen er lidt mere end gyldenbrun. (har de et termometer, skal det vise ca. 150 grader). Tilsæt mandlerne og kog det yderligere i 3-5 minutter. Fold en kant hele vejen rundt på et stykke bagepapir, så det måler ca. 20 x 20 cm. Hæld den varme karamelblanding ud i formen. Afkøl det, til det er godt og vel halvstift og skær det i aflange stykker med en skarp kniv. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn. Pensel et pænt tykt lag på hvert stykke. Opbevar konfekten koldt.

Indsendt af
d.
12.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.