Andesteg

Se her hvordan du tilbereder andesteg i ovnen på den helt rigtige måde så anden både bliver sprøg og saftig.

Til 4 personer

Anden tørres ud- og indvendig.
De yderste vingespidser klippes af. Lidt af halsskindet klippes af, resten fæstnes med kødpinde på ryggen.
Vingerne fæstnes med kødpinde.
Anden gnides med salt og fyldes med æbler skåret i kvarte stykker, svesker og evt. leveren skåret i terninger.
Anden lukkes med kødpinde og lægges på rist over brandepanden med ryggen opad.
Steger ca. ½ time ved 160 grader.
Vingespidser, hals, kråse og hjerte kogets ca. ½ tme i vand tilsat timian, løg, saltog peberkorn, hvorefter suppen sies.
Anden vendes, og det afsmeltede fedt hældes fra.
Suppen hældes ved og anden videresteger ved 160 grader.

Skyen hældes fra og skummes for fedt.
Anden kan efterbrunes ca. 10 minutter ved 225 grader.
Skyen jævnes med maizena og smages til med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.10.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.