Jimmis hjemmelavet chokoladekage

En chokoladekageopskrift med både mørk og hvid chokolade.

Til 20 personer

Pisk det bløde smør i en gryde, hæld derefter sukkeret i pisk det indtil det bliver fast. Tilsæt så de 4 æg og pisk det imens mathilde kakao mælk kommes i, tilsæt bagepulver og vaniljesukker. Kom yoghurten i. Efter det er pisket godt igennem så tag kakaopulveret i.

Gør en bradepande klar og kom det ned i denne, sæt det ind i ovnen på 175g varme, kagen skal have mindst 3 kvarter. Efter kagen er kommet ud og den er blevet kølet af så smelt det hvide chokolade og det mørke chokolade og lav noget mønster på kagen eller nogen hoveder. Rigtig god fornøjelse...

Indsendt af
d.
17.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.