Helstegt mørbrad

En simpel opskrift på at tilberede svinemørbrad.

Ingredienser

Gnub salt, peber og citronsaft godt ind i kødet.
Kom fedtstoffet i en gryde og læg kødet op i gryden, når fedtstoffet er smeltet, og steg det lidt på alle sider. Tilsæt ca. halvdelen af oksebouillon til kødet og lad det stege under låg til kødet er stegt.
Fisk kødet op af gryden, men hold det varmt. Pisk fløden, det sidste af oksebouillon, timian, soja, kirsebær og maizena (udrørt i vand) i gryden. Bring sovsen i kog og smag den til med salt og peber. Skær nu kødet i fine skiver. Sovsen kan serveres ved siden af kødet, men kan også hældes ud over.

Indsendt af
d.
18.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.