Grønsagspaté

En skøn grøntsagspate som indeholder både broccoli, blomkål og hvidløg. Den kan serveres både kold og varm.

Til 4 personer

Skær broccoli ud. Majskornene skal løbe godt af. Skær blomkålen ud i små stykker. Broccolien og blomkålen koges i et par min. i saltvand. Lad det derefter løbe af.
Del broccolien og blomkålen i en aflang form (smurt) og kom salt og peber imellem lagene. Nu skal æggene piskes med mælk og creme fraiche og smages til med salt, peber og hvidløg. Kom det ud over broccolien og blomkålen og kom alufolie over. Bag den over et vandbad i ca. 60 minutter ved 175 grader. Patén kan serveres både kold og varm.

Indsendt af
d.
18.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.