Tosca æblepie

En pie med æbler og glasur som hældes ud over og bages ved 200 grader i ca. 45 minutter. Serveres lun.

Til 4 personer

glasur

Fedtstoffet smuldres i melet, dejen samles m/ koldt vand, hviler i ½ time, men det er ikke nødvendigt.
Dejen rulles ud, og en smurt form beklæds med denne.
Æblerne skrælles, skæres i både, og ligges i pien.
Alle ingredienserne til glasuren blandes og koger op under omrøring.
Glasuren hældes over æblerne, og den bages v. 200 grader i ca. 45 min. til den er gylden, serveres m/ kold flødeskum, jeg foretrækker creme fraiche. Er fryse egnet. Serveres lun .

Indsendt af
d.
23.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.