Appelsin kylling i kokos

Ingredienser

Fedtfattig

Skær kyllingefileterne i passende stykker, evt. dele dem i 2-3 stykker på langs.
Skyld og skær babymajsene over i to.
Skræl løget og del det i store stykker.
Skyld og rens snackpeberen og skær den derefter ud i fine strimler.
Skær skralden af ananasen og skær den ud i små stykker.
Pres saften ud af appelsinerne

Lig den ferske kylling i et fad og held appelsinsaften over dem. Lad dem trække i saften i ca. 1½ time.

Kyllingestykkerne steget på en meget varm pande i rigeligt med olie. Kyllingestykkerne må ikke tage farve af stegningen. Vend dem hyppigt.

Tag kyllingestykker op fra panden.

Steg babymajsene, snackpeberen, løgene og ananasen videre på samme pande.
Tilsæt ca. 1 spk. Sojasauce og lidt basilikum til.
VIGTIGT: overstående skal ikke steget ”blødt”

Held grøntsagerne over i et ovnfast fad og læg kyllingen ovenpå.

Held nu kokosmælken over på den varme pande og kog det ind til det bliver cremet.

Held kokosmælken over kyllingen i fadet.

Sæt fadet i en 200°c forvarmet ovn. (uden varmluft) i ca. 20 min.

Serveres med kogte ris.

Indsendt af
d.
23.02.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.