Tomatsuppe med ingefær

En tomatsuppe med mange ingredienser som man måske ikke lige forventer skal bruges.

Til 4 personer

Fedtfattig

Først snitter du rødløget og hvidløget. Svits det i olien men ikke så det brunes. Hæld citron og mandarinen i de svitsede løg. Hæld så de hakkede tomater og kokosmælken i gryden med løgene. Put salt og peber i og så lad det koge i 10 minutter. Hæl derefter vandet og de 2 bouillon terninger i. Skræl gulerødderne og pastinakken. Skær gulerødderne, pastinakken, tomaterne og forårs øget i små skiver.

Når "suppen" har kogt i 10 min. hæles grønsagerne i. Lad det koge i 5-10 minutter. Serveres med nudler og boller.
Go´ fornøjelse.

Indsendt af
d.
04.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.