Italienske flødekartofler

Se hvordan flødekartoflerne får et strej af Italien. Med bacon, rød peberfrugt og flåede tomater.

  • Et godt alternativ til traditionelle flødekartofler.

Til 8 personer

Først brunes baconen på panden. Herefter skæres løgene ud i tern, hvorefter de brunes på panden. Dernæst skæres de røde peberfrugter også i tern.

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Nu blandes, løgene, de flåede tomater, baconen, vandet, fløden og de røde peberfrugter, sammen i en stor skål, hvorefter det røres godt rundt. Til sidst hældes blandingen ud over kartoflerne i et ildfast fad.

Flødekartoflerne bages i ovnen ved 220 grader i ca. 1 time, eller til kartoflerne er møre.

Kan f.eks. serveres til italiensk mørbrad og friske grøntsager.

Indsendt af
d.
12.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.