Kage til Halloween

Halloweeen kage formet som et ansigt. Smager fantastisk.

Til 8 personer

Fyld til kagen

Tænd ovnen på 175 grader. Mel, bagepulver og salt sigtes sammen over i en skål. De 3 æg deles i æggehvider og æggeblommer. Sukker og smør piskes cremet med en el-pisker. Derefter piskes æggeblommerne i. Nu tilsættes skiftevis mælk og melblandingen (lidt af gangen). Rør godt undervejs, så du til sidst har en lind dej. Smelt kogechokoladen og vend den i kagedejen. Æggehviderne piskes stive og vendes ligeledes i dejen. Fyld kagedejen i en smurt springform på ca. 24 cm og bag kagen omkring 1 time. Du kan stikke i kagen med en strikkeping eller lignende, for at se om den er færdig. Hvis der hænger ubagt dej ved, så er kagen ikke færdig endnu.
Når kagen er taget ud af ovnen, stilles den til afkøling 1 kvarters tid inden den tages ud af springformen.

Fyld:

Smør piskes sammen med fintrevet skal fra 2 økologiske appelsiner til du har en cremet masse. De pasteuriserede æggeblommer piskes i og flormelis samt 3 spiseskefulde appelsinsaft tilsættes.

Halloween-pynt:

Skær kagen midt igennem til to lige store bunde. Smør halvdelen af fyldet på den ene kagebund, og læg forsigtigt den anden bund ovenpå. Smør resten af fyldet ovenpå kagen.
Skær pålægschokoladen ud i trekanter, så du i alt har 6 trekanter.
Pynt kagen ved at lave et ansigt af de 6 trekanter - én trekant til hvert øje, én trekant til næsen og tre trekanter til at danne munden.

Indsendt af
d.
28.10.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.