Fars med kartoffelkrave

Til 4 personer

Rør det hakkede kød med finthakket bacon, 1 æg, rasp, ½ revet løg, tomatpuré, vand og krydderier. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og sæt det hele i den forvarmede ovn i cirka 25 minutter ved 200 grader.

Kog imens de skrællede ituskårne kartofler i usaltet vand, damp dem tørre og mos dem. Rør mosen op med 1 æg, fløde, 1 spiseskefuld smør, salt og peber. Drys finthakket løg oven på farsen, og læg tomatskiverne langs fadets kant, sammen med en tyk stribe kartoffelmos. Drys lidt salt og peber på tomaterne, dryp hele overfladen med 2 spiseskefulde smeltet smør. Sæt fadet i ovnen igen i 10-15 minutter. Serveres eventuelt med grøn salat og ristet brød.

Indsendt af
d.
15.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.