Sønderjysk grønlangkål

Den gode gamle sønderjyske grønlangkål som smager af noget.

Til 3 personer

Til en rigtig sønderjysk grønlangkål hører kålpølser, hamburgerryg og flæsk. Kan dog sagtens spises uden alle slags kød.

Kog og hak kartoflerne.
Kog det røgede kød du har valgt.

Smelt margarinen i en passende gryde, kom kålen i, og optø den langsomt. Kom derefter de hakkede kartofler i og bland delene sammen, kom fløde i, og fortynd massen med kogevand fra det røgede til en "passende konsistens" - endelig ikke for fast.
Af pillekartoflerne, laver du sukkerbrunede kartofler.

Af drikkevarer kan kun anbefales vand, snaps og øl.

Indsendt af
d.
15.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.