Manti

Til 6 personer

Tilbehør

Dejen: Melet blandes med ægget indtil dejen får en fast form.
Dejen halveres og lægges i en skål, dækkes til med et klæde og hviler i 30 minutter.

Fyldet: Riv løget og bland det i det hakkede kød, sammen med persille, salt, peber og rosenpaprika.

Dejen udrulles til knap 2 millimeters tykkelse og skæres i 3 centimeter store kvadrater. Lidt fyld lægges på hver firkant og dejen lægges sammen over fyldet i form af en pyramide. Pyramiden presses godt sammen med fingrene. Rigeligt saltet vand bringes i kog, i en stor gryde, og de fyldte mantier koges i 10-15 minutter.

Tilbehøret: Pres hvidløgsfeddene og rør saften i yoghurten, som smages til med salt. Smørret smeltes på en pande og paprikaen svitses i smørret. De færdige mantier hældes i en sigte, for at dryppe af, og serveres på tallerkener,med en god portion hvidløgsyoghurt og smør. Velbekomme.

Indsendt af
d.
15.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.